Human Design


Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica. biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra's

Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid.

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einsteins ontdekking. Planeten zenden neutrino's uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers (deze ontdekking heeft in 2002 de Nobelprijs in de Natuurkunde gewonnen) Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking als kleine botsingen.

Dit heeft invloed op ons vanaf conceptie. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino's met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die imprint is jouw unieke vingerafdruk en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Jouw gebruiksaanwijzing over hoe jouw energie werkt. Jouw blauwdruk, hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: op gebied van relaties, projecten, missies of wat dan ook.

Het is de interface tussen jou in fysieke vorm in deze wereld en het kwantumveld van waaruit elke creatie tot stand komt.