Virtuele Maagband


De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn en hier kunnen we je eetpatronen doorbreken en veranderen zodat jij moeiteloos en gemakkelijk je overtollig gewicht verliest.

Onder Hypnose wordt er een virtuele maagband geplaatst en omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie voor een virtuele maagband is natuurlijk bij iedereen verschillend. De virtuele maagband ervaringen van voorgaande cliënten geven aan dat bijkomend sporten het verliezen van overtollige kilo’s bespoedigd.

Naast het plaatsen van de virtuele maagband wordt er ook gekeken naar de onderliggende patronen-oorzaken waarom jij struggelt met je gewicht. En deze worden bij de wortel veranderd zodat het niet een tijdelijke oplossing is maar een levensverandering. Snacks of eten waar jij niet vanaf kan blijven plakken we een andere smaak aan zodat de behoefte afneemt om dit nog tot je te nemen. Na traject voel jij je goed genoeg en krachtig, waardoor jij weer de controle terug hebt genomen over jou leven. En voeding geen strijd meer voor je is en jij makkelijk en moeiteloos je overtollig gewicht verliest.