Plantmedicijnen


Tijdens de reis zak je laag voor laag dieper naar binnen om te helen, te leren, voelen, ervaren en inzichten te verkrijgen, die altijd persoonlijk op jou afgestemd zijn. Het plant medicijn heeft een diep reinigende werking op allerlei niveaus. Het loslaten van oud zeer, vastzittende energie en blokkades mag op allerlei manieren tot uiting komen.

Alles wat jou niet meer dient, mag op allerlei manieren worden getransformeerd en wat wel dient worden omarmt en geïntegreerd. Het brengt dat wat gezienSoms weten we cognitief wat ons blokkeert en waar de pijnpunten liggen, maar lukt het niet om dit te veranderen. Door het medicijn kunnen we op een diepere laag ervaren en komen, waardoor we een ander perspectief krijgen om ernaar te kunnen kijken. En dat maakt dat we in het hier en nu iets mee kunnen wat voorheen onmogelijk leek. mag worden naar boven. Dit kan soms confronterend, verwarrend of pijnlijk zijn. Dit zal voorbij gaan. Je ontvangt hierin wat jij op dit moment aankan. Naderhand creëert dit ruimte en ontzag voor de vaak helende ervaring.

Dat wat gezien wilt worden kan ook hemels, magisch en onbeschrijfelijk mooi zijn. Gevoelens van eenheid en diepe liefde. Terug naar de kern van wie je in werkelijkheid bent. Een ieder beleeft de innerlijke reis anders en dit zal ook per keer verschillen. Men kan visuele, emotioneel, energetische ervaringen opdoen of aangeraakt worden in een dieper weten. Je kan fysiek/energetisch veel los schudden en gapen. Je kan een spiegel voor gehouden krijgen, waarin er wordt uit vergroot hoe je in het dagelijks leven functioneert. Het is hoe dan ook een unieke belevenis die veel teweeg kan brengen.