Over Mij:

Mijn naam is Wilma

Het was in juni 2009 waar ik op een feestje met vriendinnen was, en ik zag om me heen dat iedereen plezier had en lachte en ik lachte wel mee maar eigenlijk diep van binnen was ik ongelukkig.
Begreep het zelf niet wat er in mij omging en schaamde mij voor mijn eigen gevoelens, ik had een mooi huis, een partner, twee lieve gezonde kinderen, een baan, maar toch voelde ik mij niet goed en kon ik niet meer genieten.
Ik merkte dat ik niet meer in verbinding was met mezelf, terwijl verbinding eigenlijk altijd heel belangrijk voor mij is geweest, zeker ook vroeger toen ik gezellig samen met mijn ouders, broer en zus naar de camping gingen en altijd een hoop vrienden bij ons kwamen en het altijd dik feest was.

Het niet meer kunnen genieten in mezelf en of met anderen miste ik erg. Het voelde als leegte. Ik was continu bezig voor andere en cijferde mezelf totaal weg. Ik kon niet meer bij mijn gevoel en was daardoor ook niet bezig met mijn gezondheid. En als de vraag kwam hoe gaat het met je, was mijn antwoord goed en met jou?!. Het was een mantra voor me geworden. Niemand liet ik toe in mijn binnen wereld.
Tot het moment dat ik besloot dat ik een coach ging inhuren. Ik voelde dat er meer was weggelegd voor mij. Ik boekte een aantal sessies om dichter bij mezelf te komen zodat ik mij weer beter ging voelen. En het raakte me zo om te ontdekken dat ik mij door een aantal bewuste oefeningen mij beter kon voelen. Dit vond ik zo gaaf dat hier mijn passie is ontstaan. Daardoor ben ik verschillende opleidingen gaan volgen, oa lifecoaching & businesscoaching, hypnose, nlp, reincarnatie, innerlijk kind therapie, energetisch hypnose, healing, kundalini facilitator waardoor ik nu transformatie coach ben.


Ik help vrouwen in mijn groepsprogramma “ Leef je Eigen Leven” naar meer Zelfliefde, Zelfvertrouwen en Zelfverzekerdheid, naar meer Harmonie in je Lijf en Hoofd.

I

Na twee keer een 10 daagse meditatie retraite te hebben gedaan heb ikzelf ervaren hoe de kracht van je gedachtes werken. De eerste keer dat ik mee deed had ik na drie dagen (van s ’morgens vroeg 5 tot s ’avonds 9 uur) op een vierkante matje te zitten overal pijn. Het zitten kon ik niet meer en na dag 3 kon ik ook s ’nachts niet meer liggen in bed, ik bleef maar heen en weer lopen in mijn kamer. Gefrustreerd en boos dat ik op mezelf was, omdat het mij niet lukte de rust in mezelf te vinden en daar baalde ik enorm van. Dit vond ik zo slecht. Tot het moment dat ik mij bewust werd dat de pijn vooral in mijn hoofd zat, ik gaf er aandacht aan, en alles waar je aandacht aan geeft groeit , dus mijn pijn werd steeds erger. Het was dag 6 dat ik het onderscheid liet vallen tussen goed en slecht, waardoor ik de gevoelens in mijn lichaam waarnam zonder onderscheid te maken en de pijn was weg.
Hier werk ik ook mee als transformatiecoach. Ik leer jou een andere perceptie krijgen en ik laat jou zien hoe je je gedachten kunt sturen. Hierdoor kom jij in een hogere frequentie terecht waarbij je leert hoe je deze meer kunt belichamen waardoor je de resultaten behaalt waar je al zolang naar verlangt. Ik help jou je bewuster te worden van waar je nu vaak onbewust tegenaan loopt, zodat je je huidige blokkades veel sneller kunt doorbeken.


Je huidige blokkades veel sneller kunnen doorbreken


Door al honderden vrouwen te helpen heb ik mijn talent ontdekt, ik zie heel snel iemand potentieel, omdat ik de energie van iemand kan lezen zie en voel ik waar iemand tegenaan loopt en wat ze nodig hebben voor transformatie.
We zijn gewend om beslissingen te maken vanuit ons hoofd. Maar ons lichaam is onze tomtom, alleen hebben wij verleerd om niet meer naar onze sensaties te luisteren en te handelen. We zijn zo ver van onszelf weg gewandeld dat we als vrouwen helemaal niet zo goed voelen waar we nog blij van worden, of hoe we zelf kunnen zorgen hoe wij ons goed voelen. Wij staan continu op aan waarbij we onszelf voorbij lopen.


Ik heb wel eens een klant gehad die vertelde dat ik letterlijk haar leven heb gered, want ze voelde chaos en onrust, ze was niet meer gelukkig met zichzelf en wist niet wat ze ermee aan moest. Na mijn traject stond ze weer in verbinding met zichzelf waardoor ze zich van binnenuit weer krachtig voelde. Ze is weer gelukkig met haar lichaam en zichzelf en dat geeft haar rust, waardoor ze nu stralend vol zelfvertrouwen in het leven staat en dat gun ik jou ook.
 
Ik wil graag dat iedereen daarin wel zelf haar verantwoordelijkheid inneemt en dat we samen als groep vrouwen de frequentie omhoog tillen, zodat we als een sterke diamant samen kunnen werken. Wat hier het idee in is dat wij allemaal functioneren binnen één energie veld en dat wij allemaal daardoor een veel groter vermogen beschikken om ons leven vorm te geven .
Verbonden met de hogere frequenties zal je meer vanuit liefde denken en handelen. Je zit weer lekker in je vel, waardoor je het vuur in je buik weer voelt branden. Je hebt veel meer kracht in hoofd en lijf dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je weet hoe jij jezelf in evenwicht kan brengen waardoor jij een diep innerlijk vertrouwen hebt in het leven. Daardoor laat je meer speelsheid toe in je leven, het hoeft niet allemaal zo serieus waardoor je meer plezier ervaart. Je spreekt je vrij uit wat je denkt en voelt zonder angst te hebben over wat andere van je denken. Je voelt je weer goed genoeg en aantrekkelijk door goed te zorgen voor jezelf, je houdt weer van jezelf. Vanuit vrijheid maak je keuzes wat goed voor je voelt om je verlangens te kunnen gaan leven waardoor je een blij en rijk vervuld leven leeft.
En als jij vanuit hogere frequenties gaat leven kan jij mij weleens blij een dansje zien maken gewoon op straat, ik was vroeger Nederlands kampioen jazz ballet. Wil je met mij werken dan help ik jou graag verder. Klik op de link voor je aan te melden.