Leef je Eigen Leven!

VIP Groepstraject

 

In dit online groepstraject van 6 maanden; Leef je Eigen Leven! Wat helemaal gericht is op jou en dat wat jij nodig hebt omdat je er zo verlangd om weer dat vuurtje in je buik te voelen, met plezier iedere morgen op te staan omdat er weer een nieuwe dag aan breekt, waarbij jij je passie en geluk voelt stromen en precies weet waar je heen wilt met je leven.
Ik laat je weer kennis maken met wie je echt bent. Ik leer je vanuit je gevoel zelfverzekerd keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. We kijken waar jij je zelf saboteert, welke belemmerende overtuigingen en conditioneringen je hebt die jou klein houden en transformeren deze. Je Leert hoe je innerlijke krachtbronnen in jezelf kunt aanboren en kunt inzetten. Wat voor energie type jij bent vanuit de human design en welke strategie daarbij hoort.
Deze online groepstraject vindt plaats via Zoom en in een besloten Facebookgroep waar ik je stap voor stap verder help .Zo word jij weer de baas over je eigen gedachten, leer je omgaan met oordeel en weet je wat jou emoties voor jou betekenen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.
Na dit traject voel jij je onvoorwaardelijk vrij om volledig jezelf te zijn op ieder vlak van je leven. Je voelt je krachtig en goed genoeg in je hoofd en lijf. Je houd weer van jezelf, voelt je aantrekkelijk en vol zelfvertrouwen geef je richting aan je eigen leven.Wat gaan we doen?

 
* Het helder maken van waar je nu staat. Het in kaart brengen van jouw normen en waarden, daardoor weet jij wat belangrijk voor je is en hierdoor maak jij makkelijker keuzes en beslissingen die je leven richting en betekenis geven.
* We leggen je mechanismes bloot, waardoor je niet goed voor jezelf zorgt. Bv het niet nee kunnen zeggen als het een nee is. Door deze te veranderen zul je zelfverzekerd bij je gevoel kunnen blijven zonder angst te hebben over wat andere van je denken.
* Belemmerende overtuigingen, conditioneringen en patronen die jou nu klein houden worden getransformeerd, zodat jij de verbinding met jezelf voelt. Tevens leert je hoe jij je innerlijke krachten en drijfveren kunt aanboren, versterken en daar altijd toegang toe hebt.
* Het bewust maken van je schaduwkanten, de donkere kanten in jou wat je liever niet bent of die je liever niet wilt voelen en verdrongen heb. Door deze te omarmen komen je lichte en donkere kant in balans. Hierdoor is er minder strijd in jezelf en ervaar je meer rust en vrijheid en kan er iets moois en magisch ontstaan.

 
 
* Je leert contact te maken met je sensuele vitale vrouw, vol passie en zelfvertrouwen die in jou verborgen zit, De vrouw die zichzelf toestaat om meer in overgave te gaan en te genieten van het leven, hier zit je manifesterende (oer) kracht.
* Ik neem je mee in jouw basis blauw druk van Human Design, wat is jouw type energie, welke strategie hoort bij jou, zodat jij jezelf beter leert kennen en meer flow gaat ervaren in je leven.
* Energetische clearings op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Clearings gericht op het verwijderen van negatieve energieën en blokkades uit het energetisch veld. Hierdoor kan je lichaam beter energie en informatie uitwisselen en kan het zichzelf beter genezen en herstellen.
* Quatum flow methode, we maken contact met jouw ideale ik en je leert hoe je deze energie kunt embodie-en
 

Beperkte Plaatsen Aanmelden voor VIP kan alleen via persoonlijk gesprek.